zondag 22 april 2007

Update
Bastiaans eerste verjaardags feestje was erg leuk. Het was erg gezellig en de visite kwam lekker verspeid. De taart was echt prachtig geworden en we waren er heel blij mee. Hij is weer heel erg verwend en heeft prachtige kadootjes gerkegen, waarvoor nog bedankt! Ook de Paasdagen hebben we het lekker gehad. We zijn eerste Paasdag gaan luchen bij mijn ouders. De tafel was gedekt met veel te veel lekker spullen en we hebben heerlijk zitten smikkelen. Bastiaan ook en die heeft ook de vloer te eten gegeven ;) De volgende dag zijn we met z'n 3tjes gaan fietsen. Het was erg gezellig en onderweg hebben we lekker gepicknickd.
Vrijdag was Marcel weer vrij en zijn we gaan zwemmen. Bastiaan heeft het 3 en een half uur vol gehouden! Hij kan nu zelf zwemmen met zijn bandjes om en meneer wil dan ook niet dat we hem nog vast houden.

Vandaag zijn we bij Bastiaans overgrootvader geweest. Daarna hebben we hem mee genomen naar Henk en Quorry om daar lekker te lunchen. Na een wandelingetje zijn wij richting huis vertrokken. Dus weer een druk dagje maar wel erg gezelig.

Geen opmerkingen: