donderdag 5 april 2007

Jarig!!!Gisteren werd ons mannetje 1 jaar oud. Het was een hele leuke dag. Hij was al vroeg wakker. Hij is toen lekker bij ons in bed gekomen en heeft daar zijn kado uit gepakt. Het was een grote dumpwagen met blokken erin. Na een tijdje zijn we naar beneden gegaan en hebben we lekker ontbeten. Er kwam een mevrouw aan de deur met een heerlijk ontbijtje! (pap en mam, bedankt!) Dat was een hele leuke verrassing.
Later zijn we in de auto gesprongen en richting Apeldoorn gereden. We zijn naar de Apenheul geweest. Het was erg leuk. Bastiaan heeft eigenlijk de hele tijd los gelopen en niet in zijn wagen gezeten. Hij vond de aapjes reuze interessant en heeft er hele gesprekken tegen gehouden. Hij hield ze goed in de gaten. Daar hebben we lekker wat gegeten.
Eind van de middag waren we weer thuis en kwamen opa en oma. Later kwamen ook de buurmannen even en de andere opa en oma. We hebben lekker patatjes gegeten. Daarna kreeg Bastiaan zijn taart. Het was een halve cake met rode en witte slagroom. Hij begon heel braaf met zijn vingertjes erin. Al snel werd de hele cake opgepakt en in de mond gestopt. Hij zat helemaal onder de slagroom. Daarna was hij heel moe en is hij lekker naar bed gegaan. Hij sliep al voordat hij in bed lag. Het was een hele leuke dag. Nu op naar zaterdag voor zijn feestje!

Bedankt voor alle lieve kaartjes, ontzettend leuk.

1 opmerking:

Amber zei

Klinkt als een geslaagd dagje!!!
We komen snel langs!

Knuff Pat, Amber en Xavio