zaterdag 3 maart 2007

APKDe afgelopen week was een drukke week maar ook heel gezellig. Na het zwemmen dinsdag kregen we visite. Reinout en Jorinde zijn geweest en hebben veel met Bastiaan gespeeld. Die had de tijd van zijn leven. Donderdag moesten we naar het consultatie buro voor de APK. Bastiaan weegt inmiddels 11.5 kg!!! Hij is nu 78.5 cm lang dus dat gaat fantastisch. Hij groeit goed. Hij was verder ook helemaal goed gekeurd. Na zijn inentingen konden we weer gaan. Die middag zijn we lekker op de fiets gestapt en naar de stad gegaan met de nieuwe buggy drager. Was erg gezellig even met z'n 2tjes.
Vrijdag naar het Flevo ziekenhuis voor het ontwikkelings onderzoek. Het was weer bij Gerda de Boer, die kende ik al dus dat is wel prettig. Ze deed kleine spelletjes met Bastiaan. Zo moest hij blokjes in een bekertje doen en proberen iets uit een flesje te krijgen. Hij deed het allemaal heel goed. Zijn ontwikkeling zit nu ongeveer op 12 maanden. Voor een jongetje van bijna 11 maanden dus heel goed! Weer een stukje zekerheid voor ons. We hoeven daar in principe ook niet terug te komen. Heerlijk.
Het lopen gaat nu steeds beter. Eerst liep hij alleen van mij naar Marcel en weer terug maar nu loopt hij zelf van de deur naar de tafel bijvoorbeeld. Echt zo schattig. Hij probeert nu ook vaak te dansen als hij los staat. Dat is een heel grappig gezicht. Hij kan inmiddels ook ja knikken, op zijn manier dan ;)

2 opmerkingen:

Amber zei

Nou heerlijk dat het weer bevestigd wordt dat hij helemaal in orde is! Mooie lengte en gewicht! Ze gaan gelijk op de boyz!! Komen snel weer een bakkie doen!

Liefs

anneke zei

Fijn dat alles zo goed gaat met Bastiaan en dat hij zo vlug met alles is!!!
liefs uit Ottawa