maandag 5 februari 2007

Papa jarigZaterdag was het zover, Marcel was jarig. Het was een hele gezellige dag. Bastiaan had een nieuwe pyama aan met daarop de tekst "Gefeliciteerd papa" en dat vond hij een hele leuke verrassing. We hebben een heerlijke ochtend gehad en zijn met z'n 3tjes de taart gaan halen. De opa's en oma's zijn komen eten en om 8 uur kwam de eerste viste. Het was een gezellige avond. Bastiaan is door alle geluiden heen geslapen dus dat was heel fijn.
De volgende dag lekker rustig aan gedaan met z'n 3tjes. Vandaag zijn we weer naar het ziekenhuis geweest voor een gesprek met de ontwikkelings psycholoog. Zij was heel erg tevreden over hem en kon zich niet voorstellen dat hij zo'n moeilijke start had gehad. Hij loopt al ver voor in zijn ontwikkeling vertelde ze. We mochten kiezen of ze nog een onderzoek zou doen dmv spelletjes en wij hebben ervoor gekozen om dit te doen dus we moeten nog wel een keertje terug komen. Ze gaat dan alleen kijken naar het mentale deel. Het was in elk geval fijn dat ze zo positief was over ons prachtige mannetje.

1 opmerking:

Anoniem zei

hallo marcel annelies en bastiaan.

allereerst marcel nog gefeliciteerd met je verjaardag t is heel erg maar we zijn je zomaar vergeten het is schandalig maar ik kan het helaas niet terug draaien sorry, sorry sorry sorry
Maar wat een geweldig nieuws van bastiaan gelukkig dat het zo goed gaat,
met nienke gaat ook alles goed, ze is nu 64 cm en 7300 gram en bijna 4 maand oud.
groetjes van ons allemaal uit pekela