maandag 1 januari 2007

2007 !Gelukkig nieuwjaar allemaal! Vandaag mag ik zelf weer een stukje schrijven! Ik ga maar gewoon beginnen bij het begin. Kerstavond; mama had iets heel lekkers gekookt en ik mocht gezellig mee eten. Ik mocht ook nog een kadootje uitpakken. Wat een feest! Op eerste kerstdag gingen we naar opa en oma Lemmen. Daar hebben we ook gegeten en ik heb daar een tijdje geslapen. 's Avonds hebben papa en mama hebben me in de auto gezet en ik viel heel snel weer in slaap! Later vertelde ze mij dat ze langs allemaal heel mooi versierde huizen waren gereden maar ik heb niets gezien! Dat vond ik heel jammer.
Op 2de kerstdag hebben we weer eerst lekker lui gedaan en na mijn middag slaapje gingen we naar Mijdrecht, naar mijn andere opa en oma. Daar kreeg ik ook weer heel veel kadootjes. Ik vond het heel leuk al die papiertjes los scheuren! Van opa en oma heb ik een heleboel nieuwe kleren gekregen, net als papa! We hebben nu bijna dezelfde trui!
Vrijdag waren opa en oma jarig en daar zijn we ook heen geweest. Ze werden 50 en kregen heel veel kadootjes. Ik probeerde steeds wat kadootjes weg te pakken bij opa maar ik werd steeds weer weg gehaald daar! Ik wilde opa gewoon graag helpen.
Papa was de hele week vrij en dat vond ik hartstikke gezellig! We hebben lekker gestoeid, mama een dagje laten uitslapen, gespeeld, 's ochtends met z'n 3en in bed gespeeld en nog veel meer leuke dingen gedaan!
Zondag was het oudjaarsdag en zijn we naar mijn overgrootvader geweest. We moesten heel ver rijden maar het was helemaal niet erg want ik vond het heel leuk om hem weer eens te zien. Ik heb daar lekker gespeeld en vond het heel leuk. Ik ben thuis lekker naar bed gegaan en opeens hoorde ik hele harde knallen. Papa en mama kwamen toen naar mij toe en we gingen met z'n 3en even naar het vuurwerk kijken. Ik vond het heel leuk maar ik was nog heel moe dus hebben papa en mama mij snel weer op bed gelegd. Ik hoop dat iedereen een heel leuk en gezond nieuwjaar heeft en we hopen jullie allemaal snel weer te zien!

Oja, mama vertelde dat nog niet zoveel mensen hadden gereageerd op het stukje; doe een wens. Ik hoop wel dat jullie dat alsnog gaan doen. Zou ik heel leuk vinden en mama ook.

Groetjes van Bastiaan.

2 opmerkingen:

Opa Peter zei

Lieve Bastiaan,

Ook wij vonden het heel gezellig dat je er was. We konden je onze kerstboom even laten zien. Aankomen mocht nog niet maar dat mag volgend jaar vast wel even. Ik heb oud tante Ellen nog even gevraagd een wens te doen. En het komt er aan hoor. Dus zeg dat maar tegen mama. Nou lieverd, geef mama en papa maar een dikke kus.

Xavio Dekker zei

Lieve Bastiaan,

Ik vond het gisteren erg gezellig. Jullie waren erg gastvrij voor mij en ik voelde me helemaal thuis bij jullie. Zullen we vaker met elkaar spelen???

Knuff Xavio