zondag 10 december 2006

Wat gaat hij snel5 December hebben we Sinterklaas gevierd en Bastiaan heeft een prachtige rollator gekregen. Er zitten allerlei geluidjes en lichtjes op. Bastiaan loopt er al dapper achter, helaas zijn papa en mama niet zo dapper en lopen ze achter hem aan en houden hem vast. Ook heeft hij een prachtig tafeltje gekregen waar hij aan kan staan met geluidjes en een stuurtje. Natuurlijk ook de nodige kleinere kadootjes. De volgende dag mochten we op visite bij sinterklaas want die kwam op het werk van Marcel. Ook weer lekker verwend met een mobiele telefoon en een bal van de Teletubbies. Op het feest was iedereen onder de indruk van Bastiaan en iedereen zwaaide naar hem en tot onze verbazing zwaaide hij terug!
Bastiaan heeft inmiddels al 3 tandjes! 2 onder en ook al eentje boven en nummer 4 is inmiddels al onderweg. Wat gaat dat opeens hard.
Vergeten jullie allemaal niet op het vorige stukje te reageren????? We wachten vol spanning op jullie reacties.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

omoe

Anoniem zei

Ik ga het maar eens proberen.Vandaag alle filmpjes bekeken en genoten.In veel foto`s zie ik wat van Sidney.Nu nog proberen of ik het kan invoegen.Liefs Omoe (oma)Ineke