zondag 19 november 2006

TatatatataVorige week zijn we op visite geweest bij Esther en Daan en de kleintjes. We hebben een leuke foto van de kinderen gemaakt en vandaag konden we het resultaat aan "omoe" geven. We zijn met de hele familie wezen brunchen om haar verjaardag te vieren. Toen we vorige week bij Esther en Daan waren heeft Bastiaan goed opgelet. Sinds hij de tweeling had zien staan in de box deed hij dat ook. Inmiddels kletst hij de oren van onze kop af en zegt naast het gebruikelijke nu ook : tata. Zo lief om te horen! Mees en Jasmijn bedankt dus!
Dit weekend is Bastiaan gezellig bij opa en oma gaan logeren want wij zijn naar de Efteling geweest. Was erg gezellig. Gelukkig was Bastiaan erg blij om ons weer te zien, maar ik denk dat wij het meest blij waren! Terwijl hij bij opa en oma was is Sinterklaas ook nog langs geweest! De Sint heeft iets moois in zijn schoentje achter gelaten. Wat een pret.
Bastiaans eerste tandje is door! We voelde al een week een bobbel en die is ook heel wit geweest. Opeens was er een gat in en nu zien we een heel klein wit puntje. Het is nog niet groot genoeg voor een foto maar zodra dat wel zo is zetten we dat gelijk op deze site! Het is wel een erg scherp tandje moet ik eerlijk zeggen!

Geen opmerkingen: