donderdag 2 november 2006

Daar zijn we weer!

Daar zijn we weer een keer! We hebben het maar druk hier. Gisteren zijn we weer naar de VU geweest. Ik heb verteld aan de dokter dat ik dacht dat de hersenbloeding door de bevalling was gekomen en de arts was het volledig met me eens! Hij weet vrij zeker dat het toen is gebeurd. Verder was hij heel tevreden over ons kleine mannetje. Toen Bastiaan en ik opa naar zijn werk hadden gebracht gingen we naar huis en daar hebben we 2 uur over gedaan! Normaal is het geen 45 minuten rijden. Bastiaan heeft lekker liggen slapen en we hebben gekke geluiden zitten maken. Was eigenlijk wel gezellig.
De box en zijn ledikant staan inmiddels naar beneden want hij trekt zich op aan de rand! Nu gaat het wat moeilijker omdat hij nu alleen de spijlen heeft. Gelukkig is Marcel al weer even terug uit Amerika. Bastiaan herkende hem meteen weer en gaf hem zijn grootste lach. Natuurlijk waren we op Schiphol op hem te begroeten en papa was ook heel blij om Bastiaan te zien!
We zijn ook bij Meagan op visite geweest want die was 1 jaar geworden. Ze was helemaal weg van Bastiaan maar hij vond haar niet zo heel leuk. Ze gilde steeds van enthousiasme en dat vond Bastiaan maar eng!
Het eerste boterhammetje is inmiddels ook gegeten! Maandag heeft hij een boterham met smeerworst gegeten en dat smaakte hem best goed! Hij at gelijk een hele boterham en daarna nog een half potje fruit. Ons "kleine" mannetje word opeens zo groot! Maar we zijn super trots op hem!

Geen opmerkingen: