woensdag 4 oktober 2006

HOERA !!Ik heb besloten dat ik zelf eens een berichtje op mijn site wil plaatsen. Ik vind het wel heel lief dat papa en mama dat vaak voor mij doen maar vandaag is een speciale dag.
Vandaag ben ik namelijk precies een half jaar oud! Daarom is mama gisteren met mij naar het consultatie bureau geweest. Ik ben wel in de lengte gegroeid maar niet met mijn gewicht. Die mevrouw zei dat dat goed is en ik zit nu in de groeicurve van het gewicht! Ik weeg nu 9500 gram en ik ben 73.5 centimeter. Ik heb mijn eerste bloemetje ook gekregen vandaag. Opa en oma zijn zo blij dat ik een half jaar ben dat ze een bloemetje lieten bezorgen. Vooral mama was er heel erg blij mee. Gisteren moest ik ook weer naar het ziekenhuis. De dokter moest een bloedonderzoek doen in verband met bloedstolling. Ik vond dat helemaal niet leuk en het deed pijn. Gelukkig zat ik bij mama op schoot en zat papa naast me! Jammer genoeg is het weer niet gelukt en nu moet ik over 3 maanden weer terug komen.
Zondag zijn we op visite geweest bij mijn forum vriendinnetje, Lori. Dat was heel gezellig. Mijn vriendje Xavio was ook mee. Ik had helemaal geen zin om te slapen in de auto dus bleef ik maar gewoon wakker. Het was wel 2 uur rijden maar ik vond het veel te leuk om rond te kijken! Op de terug weg viel ik als een blok in slaap, zelfs tijdens de erge hagel bui sliep ik gewoon door!
Ik vind het ontzettend leuk om berichtjes te krijgen op de site dus ik hoop snel wat van jullie te lezen! Oja, op de foto sta ik met mijn papa in centerparcs. Ik had daar mijn nieuwe muts op. Ik hoop dat ik net zo stoer word als papa als ik later groot ben!

Groetjes van Bastiaan.

4 opmerkingen:

annelies zei

lieve Bastiaan, hier even een berichtje van je papa en mama. We zijn zo ontzettend trots op jou. Jij bent het mooiste en liefst in ons leven. We houden van je binkie.

Dikke kus van je papa en mama

anneke zei

Leuk om alle goede berichten over Bastiaan te lezen!!!

Anoniem zei

Lieve Bastiaan,

Wat ben je toch een kanjer, leuk om zoveel van je mee te maken, zo via je website.

Heel veel groetjes en knuffels je achternichtjes en neefje Fleur, Mees en Jasmijn en natuurlijk van Daan en Esther

Bastiaan zei

He wat leuk zeg! Ik heb al 3 berichtjes gekregen. Joepie! Ik vind het erg leuk om te weten dat jullie allemaal mee lezen met mijn verhalen.
Ik ga weer snel weg voordat mama weet dat ik weer achter de computer zit.

daaag

Kus van Bastiaan