woensdag 13 september 2006

weer goed nieuwsDinsdag 12 september zijn we weer naar het ziekenhuis geweest voor een echo. Dit was een controle of alles goed ging. De echoscopist heeft geen bloed kunnen ontdekken in zijn hersentjes. Het bloed is helemaal opgenomen door zijn lichaam. Wat een fijn idee dat er niets meer zit. Gelukkig dus (weer) goed nieuws! Met Bastiaan gaat het heel goed. We hebben vandaag een lekker stuk gelopen en ondertussen liedjes gezongen (mensen keken mij wat raar aan maar ach, Bastiaan vond het leuk!)
Ook eet hij sinds kort potjes fruit. Hij vind het nog niet echt lekker. Hij heeft liever warme groente. Ik heb inmiddels wel mijn dagritme omgegooid want eerst douchen en daarna eten heeft geen zin. Hij zit steeds helemaal onder het eten dus voortaan gaan we eerst eten en daarna in bad!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Heeeej Kanjer van me!!!

Goed zo ga maar lekker kliederen :D:D vind ik niet erg hoor :P (en het ziet er nog grappig uit ook :D )
Gelukkig gaat alles nog steeds goed, en gelukkig was de echo ook oke!!! (daar ben ik helemaal blij mee)

Nou binkie, ga zo door! (enne veel plezier nog met kliederen ;)

Tot gauw hoop ik!

Greetings je Tante!!!

-<-@ xxx @->-

Peter zei

Het moet toch in z'n mond ?