zaterdag 30 september 2006

Center ParcsWe zijn weer terug van weggeweest. Afgelopen week hebben we een heerlijke midweek doorgebracht in het Heijderbos vlakbij Nijmegen. We waren gezellig met opa en oma en ome Sidney weg. Maandag zijn we aangekomen in Center Parcs. We hebben toen lekker wat gegeten in het huisje en wat rond gelopen over het park. Dinsdag was oma jarig en hebben Marcel en ik het huisje versierd. We zijn naar Kleve geweest en Bastiaan is ontzettend verwend door oma en Sidney want die hebben allebei een zak vol kleding voor hem gekocht! Woensdag is oma met Bastiaan gaan babyzwemmen. Dat deed ze ontzettend goed. Ook zijn we naar Kalkar geweest. Daar staat een kerncentrale die nooit in gebruik is genomen. Ze hebben daar een mini pretpark van gemaakt. "De mannen" hebben gekart en op een quad gereden. Donderdag hebben we een beetje rustig aan gedaan en hebben Marcel en ik even samen gezwommen. 's Avonds zijn we lekker uit eten geweest en dat smaakte zeer goed!
Vrijdag helaas alweer naar huis. Het was een drukke vakantie maar we heel erg leuk. Bastiaan was helemaal in zijn nopjes met al die aandacht!

Nog even ander nieuws ;
Sinds 2 weken kan Bastiaan rollen! Hij rolt van zijn rug op zijn buik. Helaas kan hij nog niet terug rollen en dan word hij heel boos! Hij probeert ook al te kruipen maar dat wil nog niet zo heel goed lukken. Wel zijn we super trots op ons mannetje want hij zit ook al los.
Wat zijn we toch blij met ons kereltje.

1 opmerking:

papa zei

Heel leuke foto van Basiaan Bleekemolen. Je hebt vast meer leuke foto's gemaakt. Komen die ook nog?