zondag 30 juli 2006

Filmpje!

Hier zie je Bastiaans eerste hapjes.

2 opmerkingen:

buurpapa zei

Hey grote buurman ;-) hier je buurpapa... Wat leuk om te zien dat je je eerste hapjes kreeg, volgens mij moet je nog wel ff wennen ;-) en wat ben je toch fotogeniek!! vooral 2 pics in album van week14 nml: 216 en 257, wat ben je daar toch een lekkere vent op, kijk maar uit Arjan ;-)
;-) maar goed, dit is de eerste keer dat ik je wat schrijf, ik schaam me diep... heb er nog wel regelmatig op gekeken hoor maar ja dan schreef ik weer niks, en nu vond ik t hoogtijd!! Ik hoop dat het snel weer mooier weer wordt zodat we weer samen lekker in ons zwembadje kunnen spelen. in ieder geval tot snel! misschien wel sneller dan je denkt ;-) hihi heel veel kusjes van je buurpapa Michael alias "Jackie"

Tim en Marianne zei

Bastiaan,

Wat leuk om jou je eerste hapje te zien krijgen. Je vind het volgens ons nog niet zo lekker, maar dat komt vast en zeker.

Ook hebben we weer even bij de foto´s gespiekt, jammer dat we niet meer zoveel van je horen via het forum.
Komt misschien wel weer?

Groetjes Tim en mama Marianne