woensdag 19 april 2006

Eindelijk thuis!Vandaag was het zo ver, na 2 weken is onze Bastiaan thuis gekomen. Vanaf nu kunnen we elk moment van onze kleine man genieten.

11 opmerkingen:

lammert en monique zei

Hoera eindelijk is bastiaan thuis, wat zullen jullie genieten, het is jullie ook zo gegund, Geniet ervan en we komen nu snel een keer kijken met de meiden. Die kunnen niet wachten om bastiaan te zien.Ze willen eindelijk hun kadootje geven. groetjes en tot gauw.

Marjolijn zei

Lieve Annelies en Marcel,

Wat geweldig nieuws! Gefeliciteerd!
Ik hoorde al goed nieuws van mijn moeder die jouw moeder heeft gesproken dat Bastiaan van de morfine af was, toen dacht ik dat is geweldig nieuws! Maar dit is nog beter nieuws nu kunnen jullie lekker thuis genieten! Nogmaals gefeliciteerd en ik blijf voor jullie en Bastiaan bidden!

Dikke knuffel en dikke Kus Harry, Marjolijn, Paul en Gerda

P.S hele leuke foto's en een lekker ventje jullie zoon!

Opa en Oma Lemmen zei

Super dat Bastiaan thuis is. Gefeliciteerd!!!!!Geniet maar van die lieve schat. Kusjes opa en oma Lemmen

Erwin zei

Hello Broeder en Schoonzus,
Ook namens mij gefeliciteerd!!! Ik kom jullie binnenkort bezoeken.

Ome Erwin

Anoniem zei

lieve Marcel en annelies,

wat fijn dat jullie mannetje weer thuis is,gefeliciteerd ermee.We bellen gauw op om een keer langs te komen want we willen jullie kanjer nu wel eens bewonderen.Kom eerst maar eens bij van die vermoeide weken en genieten jullie maar van dat mannetje.
We hebben trouwens al genoten van de foto`s,ze zijn heel leuk.
liefs jos,ellen,jeffrey en
jeanine

Martin zei

Hee! Gefeliciteerd Annelies en Marcel! Goed dat jullie man thuis is nu :-)

(Marcel, hij heeft zijn good looks van Annelies ;-)

Martin (collega van Marcel)

Anoniem zei

Heerlijk dat Bastiaan nu thuis is. Jammer dat we hem niet zelf hebben kunnen bewonderen, maar de volgende keer dat we in Nederland zijn, hopen we dat goed te maken. De foto's zijn heel mooi.
groetjes van Arvo en Anneke

Marja zei

Ik had al even wat geschreven maar op de verkeerde dag. Nu proberen het hier te doen. Wat heerlijk dat de keine man nu thuis is. Geniet er maar van.Volgende keer in Nederland hoop ik hem eens even te komen bewonderen. Groeten van Marja

Anoniem zei

Vlak voor het naar bed gaan nog even de fotoos bekeken.Mooi allemaal en ik hoop dat jullie nog veel mooie fotoos erbij zullen plaatsen.Nogmaals een dikke zoen voor jullie drietjes en veel geluk!! :-))) Angela.

Anoniem zei

Lieve Annelies en Marcel,
Ik keek net even of er nieuwe fotos van Bastiaan waren... Hij is echt een schatje en we zijn allemaal erg blij voor jullie dat hij nu lekker thuis is en dat het goed met hem gaat.
liefs,
Jennifer en Dave (in Canada)

Anoniem zei

geweldig dat bastiaan thuis is. Nu lekker bijkomen en genieten van jullie mannetje

X Femke (jongegezinnenforum)